архитектура

Таг
7Вести

ЕКОЛОШКИ ХОТЕЛ И МУЗЕЈ ВО ПАРК – НОВИТЕ ЗГРАДИ КОИ ЌЕ ГО ОБЛИКУВААТ СВЕТОТ ВО 2021

ХАВАНА, АРХИТЕКТОНСКИ БИСЕР НА ЛАТИНСКА АМЕРИКА, СЛАВИ 500 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

НОВОТО УЧИЛИШТЕ ВО МИЧИГЕН ИМА СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА ДА СЕ ЗАШТИТАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД МАСОВНИ ПУКАЊА

АРАТА ИСОЗАКИ, УЧЕНИКОТ НА КЕНЗО ТАНГЕ, Е ОСМИ ЈАПОНСКИ АРХИТЕКТ ДОБИТНИК НА ПРИЦКЕРОВАТА НАГРАДА