Арја Старк

Таг
2Вести

МИСЛЕВ ЌЕ МЕ МРАЗИТЕ ШТО АРЈА, А НЕ ЏОН СНОУ ИЗЛЕЗЕ ХЕРОЈ НА КРАЈОТ, ВЕЛИ МЕЈЗИ ВИЛИЈАМС

„ДОЛГАТА НОЌ“ СО 7,8 МИЛИОНИ ПОСТОВИ Е НАЈТВИТУВАН ТВ-НАСТАН ДОСЕГА