ЌЕ СЕ ПРОИЗВЕДАТ 28 ПРИМЕРОЦИ ОД КУЛТНИОТ „АСТОН МАРТИН ДБ5“, ЦЕНА – 3,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ