Атиџе Муратова

Таг
2Вести

ЖОЛТОТО ЗЛАТО НА АТИЏЕ ГО ОСВОИ ХОЛИВУД – „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ВЕЧЕРВА СЕ ТРКА ЗА ОСКАРИ

И АТИЏЕ ПРИМИ НАГРАДА ЗА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“, АМЕРИКАНЦИТЕ ЈА ИЗБРАА ЗА НАЈПРИВЛЕЧЕН ЛИК ВО ДОКУМЕНТАРЕЦ