СПОРТИСТИТЕ ОД СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА ПРАВЕА ТВ-ИНТЕРВЈУА СО МАКЕДОНСКИТЕ СПОРТСКИ ЅВЕЗДИ