Ацо Шопов

Таг
4Вести

ГРУПАТА „ВЕТРИЛО“ СНИМИ ПРЕПЕВ НА „ЦРНО СОНЦЕ“ ОД АЦО ШОПОВ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ОМНИБУСОТ „НЕБИДНИНА“ НА 4 МАКЕДОНСКИ РЕЖИСЕРИ ОСВОИ НАГРАДА ЗА НАЈИНОВАТИВЕН АНИМИРАН ФИЛМ ВО ШПАНИЈА

ВО ВЕЛЕС ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „РАБОТ НА ЗБОРОВИТЕ“, ПОСВЕТЕНА НА 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА АЦО ШОПОВ

ИТАЛИЈАНСКО СПИСАНИЕ ОБЈАВИ ПЕСНИ ОД АЦО ШОПОВ ЗА НЕГОВИОТ 98. РОДЕНДЕН