Ауди

Таг
5Вести

„АУДИ“ ЌЕ ПРАВИ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ СО НАЈСТАРАТА КИНЕСКА АВТОКОМПАНИЈА

НОВИОТ „АУДИ А3“ ЌЕ ИМА СЕДИШТА ОБЛОЖЕНИ СО РЕЦИКЛИРАНА ПЛАСТИКА

„ТЕСЛА“, ПА СИТЕ ДРУГИ – САМО ОСУМ ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ ИМААТ ДОСЕГ ОД 350 КИЛОМЕТРИ

2019 ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ БУМ НА ЕЛЕКТРИЧНИ ЛУКСУЗНИ И ТЕРЕНСКИ ВОЗИЛА

„АУДИ“ И „ЕРБАС“ ГО ИМАА ПРВОТО ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ НА СВОЕТО ЛЕТЕЧКО ТАКСИ