аудиции

Таг
2Вести

ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ БАРА 18 ДЕЦА НА АУДИЦИИ ЗА МЈУЗИКЛОТ „ЗЕМЈА ВО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА“

НЕУСПЕШНИ АКТЕРИ ШЕТААТ ПО ХОЛИВУДСКИОТ БУЛЕВАР КАКО СУПЕРХЕРОИ ДА ЗАРАБОТАТ НЕКОЈ ДОЛАР