Авалон продукција

Таг
43Вести

ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЌ ЗАЕДНО ЌЕ ГО СВИРАТ АЛБУМОТ „ТРЕТА МАЈКА“ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ЈУНИ

БАЈАГА СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 40 ГОДИНИ ОД НЕГОВИОТ ПРВ СОЛО АЛБУМ

ЏИБОНИ КЛЕКНА НА КОЛЕНА ПРЕД ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

БАЈАГА И „ИНСТРУКТОРИ“ ТРААТ, А ГОДИНИТЕ ПОМИНУВАТ, КАЖА ГИТАРИСТОТ ЖИКА МИЛЕНКОВИЌ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ГРУПАТА „ГАЛИЈА“ ЌЕ ГО ОДРЖИ „НИКОГАШ ОДРЖАНИОТ“ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО ДЕКЕМВРИ, НАЈАВИ „АВАЛОН“

СКОПЈЕ КОЛИНГ СЕ ОТВОРА СО ШОУТО НА „ЛАЈБАХ“, ЌЕ ИМА СЕДУМЧАСОВНА МУЗИЧКА ПРОГРАМА

СТИВ АОКИ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА УЧЕСНИЦИ НА ОХРИД КОЛИНГ 2023