автокомпанија

Таг
6Вести

„ТЕСЛА“ СТАНА НАЈВРЕДНАТА АВТОКОМПАНИЈА НА СВЕТОТ, НО СЀ УШТЕ ИМА МАЛА ПРОДАЖБА

АВТОКОМПАНИИ СЕ СОГЛАСИЈА ДА ПРАВАТ РЕСПИРАТОРИ И ЗАШТИТНИ МАСКИ

„ТЕСЛА“ СТАНА ВТОРА НАЈВРЕДНА АВТОКОМПАНИЈА НА СВЕТОТ

2020 ТРЕБА ДА БИДЕ ГОДИНА НА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ, ВО ПАЗАРОТ СЕ ВКЛУЧУВААТ ПОЗНАТИ ИМИЊА

„ФЕРАРИ“ ИМА ПРОФИТ ОД 69.000 ЕВРА ОД СЕКОЕ ПРОДАДЕНО ВОЗИЛО, НАЈМНОГУ ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА

НАЈЕВТИНИОТ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА