автоматизација

Таг
2Вести

РОБОТИТЕ ЌЕ ПРЕЗЕМАТ НЕКОИ РАБОТНИ МЕСТА, НО И ЌЕ СОЗДАДАТ МИЛИОНИ НОВИ

ЈАПОНЦИТЕ СОЗДАЛЕ ПАПУЧИ СО ТРКАЛЦА ШТО САМИ СЕ ПАРКИРААТ