автомобилска индустрија

Таг
2Вести

АВТОСАЕМОТ ВО ЖЕНЕВА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ И ДОГОДИНА И ЌЕ БИДЕ ПРОДАДЕН

„ФИАТ“ МУ ПРЕДЛОЖИ СПОЈУВАЊЕ НА „РЕНО“ ЗА ДА СЕ ДОБИЕ НОВ ЛИДЕР НА СВЕТСКИОТ АВТОПАЗАР