автономни возила

Таг
2Вести

„ФОРД“ И „ФОЛКСВАГЕН“ ПОТВРДИЈА ДЕКА ЗАЕДНО ЌЕ ПРАВАТ ВОЗИЛА

АВТОМОБИЛОТ НА „ЕПЛ“ ЌЕ БИДЕ РЕВОЛУЦИЈА, НО НЕ ТРЕБА ДА СЕ ОЧЕКУВА ПРЕД 2023