автономно возење

Таг
2Вести

„БЕНТЛИ“ НА ИДНИНАТА ЌЕ МОЖЕ ДА ГО ПРИЛАГОДИ ВОЗЕЊЕТО НА РАСПОЛОЖЕНИЕТО НА ВОЗАЧОТ

ФИНСКА ГО ДОБИ ПРВИОТ САМОВОЗЕЧКИ АВТОБУС ПОГОДЕН ЗА СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ