автосаем

Таг
4Вести

ЕВРОПСКИТЕ КОМПАНИИ СЕ ВРТАТ КОН ЕЛЕКТРИЧНА ИДНИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД АВТОСАЕМОТ ВО ФРАНКФУРТ

НА ГОЛЕМИТЕ ЕВРОПСКИ БРЕНДОВИ НЕ ИМ СЕ ДОАЃА НА АВТОСАЕМОТ ВО ДЕТРОИТ ВО ЗИМА

„РЕНЏ РОВЕР ВЕЛАР“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈУБАВ АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

„ФОРД“ ВЛОЖУВА 11 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ