Азија

Таг
3Вести

НОМИНАЦИИТЕ ЗА ОСКАР НАКЛОНЕТИ КОН АКТЕРИТЕ СО АЗИСКО ПОТЕКЛО – КИНА ЈА СЛАВИ МИШЕЛ ЈЕО, ВИЕТНАМ СО ДВАЈЦА ПРЕТСТАВНИЦИ

БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ ГИ ДОЛОВИ НЕВЕРОЈАТНИТЕ ДЕТАЛИ НА АРХИТЕКТУРАТА НА УЗБЕКИСТАН

ЛУЃЕТО НИЗ АЗИЈА СВЕДОЧЕА НА РЕТКИОТ ФЕНОМЕН ПРСТЕН ОД ОГАН