Баер

Таг
2Вести

БАЕР ИТА КОН ИСТОРИСКА ТРОЈНА КРУНА ОТКАКО ГО СОБОРИ РЕКОРДОТ НА БЕНФИКА ОД 48 МЕЧА ПО РЕД БЕЗ ПОРАЗ

ЈАС СУМ БАСКИЕЦ СО ГОЛЕМО ГЕРМАНСКО ВЛИЈАНИЕ, ВЕЛИ ЧАБИ АЛОНСО, ТВОРЕЦОТ НА ШАМПИОНСКИОТ ТИМ НА БАЕР