БАФТА

Таг
2Вести

ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА БАФТА НАГРАДИТЕ ВО ЗНАКОТ НА ЕКОЛОШКАТА ОСВЕСТЕНОСТ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

АКТЕРКИТЕ И АКТИВИСТИТЕ ВО ЦРНО НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА БАФТА (ФОТОГАЛЕРИЈА)