Баги комуникации

Таг
3Вести

МУЗИЧАРИ ОД СРБИЈА, ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА ЌЕ НАСТАПАТ НА 4. ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ

МУЗИЧАРИ ОД МАКЕДОНИЈА, СЛОВЕНИЈА И ГРЦИЈА НА 2. СКОПСКИ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ

ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИ ГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ ВЕЧЕРВА НА ПЛАТОТО ПРЕД НОБ