бактерии

Таг
2Вести

ПРАВИЛОТО ОД ПЕТ СЕКУНДИ Е МИТ, НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НЕ Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАДЕ ХРАНА ОД ПОД

КОРОНАВИРУСОТ ЈА МЕНУВА СОЦИЈАЛНАТА ИНТЕРАКЦИЈА – РАКУВАЊЕ, БАКНУВАЊЕ И ГУШКАЊЕ ВЕЌЕ НЕ СЕ ПОЖЕЛНИ