Баленсијага

Таг
5Вести

„БАЛЕНСИЈАГА“ ПРОДАВА КЕСИ ЗА ЃУБРЕ ОД 1.790 ДОЛАРИ

ЛУКСУЗНИ МОДНИ БРЕНДОВИ ЌЕ ПРАВАТ ХИРУРШКИ МАСКИ

„БАЛЕНСИЈАГА“ ЈА ПОПЛАВИ СВОЈАТА РЕВИЈА НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

„БАЛЕНСИЈАГА“ ГО ДОНЕСЕ ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

МИ СЕ ДОПАЃА ШТО ЛУЃЕТО МИСЛАТ ДЕКА МОЈАТА ОБЛЕКА Е ГРДА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „БАЛЕНСИЈАГА“