банка

Таг
2Вести

ВО ХОЛАНДИЈА СЕ ОТВОРААТ „БАНКИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ“ ЗА ОНИЕ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ГИ ДОЗВОЛАТ

ДАНЦИТЕ СÈ ПОМАЛКУ КОРИСТАТ ГОТОВИНА, ПА ЛАНИ ПРВПАТ НЕМАЛО НИЕДЕН ГРАБЕЖ НА БАНКА