бариера

Таг
3Вести

ГОЛЕМАТА ПЛОВЕЧКА БАРИЕРА ВО ТИХИ ОКЕАН ПОЧНА ДА СОБИРА ОТПАД

ВО ТИХИ ОКЕАН ПОСТАВЕНА ПЛОВЕЧКА БАРИЕРА ШТО ТРЕБА ДА СОБЕРЕ 1,8 ТРИЛИОНИ ПАРЧИЊА ПЛАСТИКА

СИМБОЛОТ НА ВОЈНАТА ВО СИРИЈА ПРЕТВОРЕН ВО ИНСТАЛАЦИЈА ВО БЕРЛИН