басист

Таг
2Вести

ПОЧИНА АЛЕК ЏОН САЧ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ НА „БОН ЏОВИ“

БАСИСТОТ САЈМОН ГАЛУП ЈА НАПУШТИ ГРУПАТА „КЈУР“ ПО 37 ГОДИНИ