батерија

Таг
2Вести

„ЕПЛ“ СЕ СООЧИ СО ПРВИТЕ ТУЖБИ ОТКАКО ПРИЗНА ДЕКА ЗАБАВУВАЛ ПОСТАРИ АЈФОНИ

ИЛОН МАСК ГО ДОБИ ОБЛОГОТ, НАЈГОЛЕМАТА БАТЕРИЈА НА СВЕТОТ ПОЧНА ДА ДИСТРИБУИРА СТРУЈА