Баз Лурман

Таг
2Вести

ОСТИН БАТЛЕР ИЗБРАН ДА ГО ИГРА ЕЛВИС ПРИСЛИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА БАЗ ЛУРМАН

ПЕТМИНА МЛАДИ АКТЕРИ ВО ТРКА ЗА УЛОГАТА НА ЕЛВИС ПРИСЛИ ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ЛУРМАН