Баз Олдрин

Таг
3Вести

ЈАКНАТА НА БАЗ ОЛДРИН ОД МИСИЈАТА НА МЕСЕЧИНАТА ПРОДАДЕНА ЗА 2,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ТРАМП ГИ НАГОСТИ АСТРОНАУТИТЕ НА „АПОЛО 11“ И ПОСАКА ДИРЕКТНО ДА СЕ ОДИ НА МАРС

50 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ ЛЕТ НА МЕСЕЧИНАТА – АРМСТРОНГ, ОЛДРИН И КОЛИНС ПАТУВАЛЕ 800.000 КМ ВО ПРОСТОР КОЛКУ ПОГОЛЕМ АВТОМОБИЛ