базен

Таг
17Вести

ГЕТЕБОРГ ГО СЛАВИ 400. РОДЕНДЕН И ИМ ЈА ИСПОЛНИ ЖЕЛБАТА НА СВОИТЕ ЖИТЕЛИ ДА ДОБИЈАТ НОВИ БАЗЕНИ

ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА БАЗЕНОТ ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

ПЕШТЕРА НА ПОЕЗИЈАТА – ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ ПРИРОДНИ БАЗЕНИ НА СВЕТОТ

ДУБАИ ГО ДОБИ НАЈДЛАБОКИОТ БАЗЕН НА СВЕТОТ ЗА НУРКАЊЕ

ПЛИВАЊЕ НА ВИСИНА ОД 35 МЕТРИ – ЛОНДОН ДОБИ ПРОЅИРЕН БАЗЕН КОЈ ПОВРЗУВА ДВЕ ЗГРАДИ

ДУБАИ ГО ОТВОРИ НАЈВИСОКИОТ БАЗЕН НА СВЕТОТ ВО КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА НА ВИСОЧИНА ОД 293 МЕТРИ

ПРОЅИРЕН БАЗЕН ЌЕ ПОВРЗУВА ДВЕ СТАНБЕНИ ЗГРАДИ ВО ЛОНДОН НА ВИСОЧИНА ОД 35 МЕТРИ

БАЗЕН ДЛАБОК 45 МЕТРИ, НАЈДЛАБОК НА СВЕТОТ, СЕ ИЗГРАДИ ВО ПОЛСКА, ВРЕДЕН 10,6 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЊУЈОРК САКА ДА СТАНЕ ПРВ ГРАД ВО САД ВО КОЈ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА ВО РЕКА