бегалци

Таг
4Вести

МОСТ НА ИГРАЧКИ ГИ ПОВРЗУВА УКРАИНА И РОМАНИЈА

МИЛА КУНИС И ЕШТОН КУЧЕР ЗА ЕДЕН ДЕН СОБРАА 6,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БЕГАЛЦИТЕ ОД УКРАИНА

„ЕРБИЕНБИ“ ЌЕ ОБЕЗБЕДИ СМЕСТУВАЊЕ ЗА 100.000 БЕГАЛЦИ ОД УКРАИНА

СИМБОЛОТ НА ВОЈНАТА ВО СИРИЈА ПРЕТВОРЕН ВО ИНСТАЛАЦИЈА ВО БЕРЛИН