бегство

Таг
3Вести

ИСЕЛУВАЊЕТО КАКО ИНСПИРАЦИЈА ЗА „БЕГСТВО“, НАЈНОВАТА ШТИПСКА ТЕАТАРСКА ПРЕМИЕРА

ГРУЕВСКИ ИЗБЕГАЛ ПРЕКУ АЛБАНИЈА И ЦРНА ГОРА, УНГАРИЈА ЈА ПОЧНАЛА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ДАВАЊЕ АЗИЛ

ГРУЕВСКИ СЕ ОГЛАСИ НА ФЕЈСБУК, УНГАРИЈА ПОТВРДИ ДЕКА ПРЕБЕГНАЛ ВО БУДИМПЕШТА И БАРА АЗИЛ