Белгија

Таг
23Вести

„МАЛИОТ БЕЛГИСКИ АЈНШТАЈН“ ЌЕ ЗАПИШЕ ДОКТОРСКИ СТУДИИ НА 12 ГОДИНИ

БАРЛЕ – ГРАД КОЈ СЕ НАОЃА И ВО БЕЛГИЈА И ХОЛАНДИЈА, А ГРАНИЦАТА ПОМИНУВА НИЗ КУЌИ И ПАРКОВИ

БЕЛГИСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СИНИ ЗУМБУЛИ БЕШЕ ОТКАЖАН И ОВАА ГОДИНА, НО ИЛЈАДНИЦИ ДОЈДОА ДА ГИ ВИДАТ

БЕЛГИСКИОТ ГРАД ГЕНТ СО ГОЛЕМИ КРУГОВИ ЌЕ ГИ ДРЖИ НАДВОРЕШНИТЕ СОБИРИ ПОД КОНТРОЛА

БЕЛГИСКОТО ГРАТЧЕ ПУРС ПОЗНАТО ПО БЕЛИОТ АСПАРАГУС И ПИВОТО „ДУВЕЛ“ СЕГА Е ВО МИСИЈА ДА ГО СПАСИ СВЕТОТ ОД ПАНДЕМИЈАТА

НОВА ШУМСКА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО БЕЛГИЈА ОВОЗМОЖУВА ДА СЕ ВОЗИ МЕЃУ КРОШНИ

КИНЕЗ ПЛАТИ РЕКОРДНИ 1,6 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ГУЛАБ

ЗООЛОШКА ГРАДИНА ВО БЕЛГИЈА ОВОЗМОЖУВА ДА СЕ СПИЕ ВО ПРИСУСТВО НА МЕЧКИ, ТИГРИ И МОРЖОВИ

ФАРМЕРИТЕ БАРААТ ОД БЕЛГИЈЦИТЕ ДА ЈАДАТ ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ПОМФРИТ ДОДЕКА ТРАЕ КАРАНТИНОТ