бенд

Таг
7Вести

ВО УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СЕ ОФОРМИ ПРВИОТ МУЗИЧКИ БЕНД

„АЗБУКАТА НА МЕТАЛИКА“ – ГОЛЕМИОТ МЕТАЛ БЕНД ИЗДАДЕ КНИГА ЗА ДЕЦА

ЕНЕРГИЧНИТЕ ИТАЛИЈАНЦИ „КАЛАШИМА“ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

ФАН НА „СПАЈС ГРЛС“ НАПРАВИ ПАТУВАЧКА ИЗЛОЖБА СО ИЛЈАДНИЦИ ПРЕДМЕТИ

СКОПСКО ЛЕТО ПОЧНУВА СО КОНЦЕРТ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ЅВЕЗДИ ДГАНИТ И ЗЕР АВИВ

КОНЦЕРТ СО НОВИ ПЕСНИ НА „ТЕМПЕРА“ ВО „СТАНИЦА 26“

ЏОНИ ДЕП – НОВ ГИТАРИСТ ВО БЕНДОТ НА МЕРИЛИН МЕНСОН?