Бенкси

Таг
2Вести

НОВОТО ДЕЛО НА БАНКСИ ИСЧЕЗНА 24 ЧАСА ОТКАКО СЕ ПОЈАВИ

БЕНКСИ ЗА ПРВПАТ ГО НАПАДНА ПАРИЗ СО ГРАФИТИ