Београдско драмско позориште

Таг
2Вести

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ГОСТУВА ВО БЕОГРАДСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ СО „НЕМА СТРУЈА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИОТ СТОЛ“

АКО НЕ СИ СПРЕМЕН ЗА ПРЕДИЗВИК, НЕ МОЖЕ ДА СИ АКТЕР, ВЕЛИ АНДРИЈА КУЗМАНОВИЌ ПРЕД БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „ЗОЈКИНИОТ СТАН“