СЛАВЕТЕ ГО ЖИВОТОТ НА БЕРИ ХЕМФРИС СО СМЕА, КАЖА ЕЛТОН ЏОН ЗА КОМИЧАРОТ ОД АВСТРАЛИЈА НА НАСТАНОТ ВО НЕГОВА ЧЕСТ