Бернар Арно

Таг
4Вести

НОВИОТ ГАЗДА НА „ТИФАНИ“ НА ПРАГОТ ДА СТАНЕ НАЈБОГАТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

НАЈБОГАТИОТ ЕВРОПЕЕЦ ГО КУПИ „ТИФАНИ“ ЗА 16 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

СОПРУГОТ НА САЛМА ХАЈЕК ЌЕ ЈА ПОМОГНЕ ОБНОВАТА НА НОТР ДАМ СО 100 МИЛИОНИ ЕВРА