„Бесачи“

Таг
3Вести

ИСКРЕНИ ОВАЦИИ ЗА „БЕСАЧИТЕ“ НА ГРДЕВ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРЕМИЕРАТА ВО МНТ

НАРОДОТ САКА КРВ, А ИГНОРИРА ШТО ЌЕ СТАНЕМЕ ГАСНА КОМОРА ЗА БРЗО ВРЕМЕ, ВЕЛИ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „БЕСАЧИ“ ВО МНТ

„БЕСАЧИ“ Е ПРВА ПРЕМИЕРА НА МНТ ВО НОВАТА ТЕАТАРСКА СЕЗОНА