СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА ОД ЊУЈОРК ВРЕСКАА ОД СРЕЌА ПО ДОНАЦИЈАТА ОД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ЗА НИВНИТЕ ШКОЛАРИНИ