Беверли Хилс 90210

Таг
2Вести

НОВАТА СЕРИЈА „БЕВЕРЛИ ХИЛС“ ЌЕ БИДЕ МНОГУ ПОРАЗЛИЧНА ОД ОРИГИНАЛОТ, ВЕЛИ ЏЕЈСОН ПРИСТЛИ

ЛУК ПЕРИ, ДИЛАН ОД „БЕВЕРЛИ ХИЛС 90210“, ПРЕТРПИЛ МОЗОЧЕН УДАР