Биенале на македонска архитектура

Таг
2Вести

ЗОРАН КАРДУЛА НЀ ВРАТИ ВО ЕДНО УБАВО ВРЕМЕ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

БИЕНАЛЕТО НА МАКЕДОНСКА АРХИТЕКТУРА СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ