Биг бенг

Таг
2Вести

АСТРОНОМИТЕ ФАТИЛЕ СИГНАЛ ОД ПРВИТЕ ЅВЕЗДИ ВО УНИВЕРЗУМОТ

ОТКРИЕНА НАЈОДДАЛЕЧЕНАТА ЦРНА ДУПКА ДОСЕГА, ЗАБЕЛЕЖАНА 690 МИЛИОНИ ГОДИНИ ПО БИГ БЕНГОТ