билет

Таг
6Вести

ЛУКСЕМБУРГ, МАЛТА И ТАЛИН ГО ИМААТ НАЈДОСТАПНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ЕВРОПА, ПАРИЗ И ЛОНДОН НАЈСКАПИОТ

ГЕРМАНИЈА ЌЕ ВОВЕДЕ МЕСЕЧЕН БИЛЕТ ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ ОД 49 ЕВРА

ПО 122 ГОДИНИ, СЕ УКИНУВААТ ХАРТИЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ПАРИСКОТО МЕТРО

ИАКО УСПЕШЕН, ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕКИНА ЕКСПЕРИМЕНТОТ СО МЕСЕЧНИОТ БИЛЕТ ОД 9 ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

ГЕРМАНИЈА ВОВЕДЕ МЕСЕЧЕН БИЛЕТ ОД ДЕВЕТ ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

АВСТРИЈА ВОВЕДЕ „КЛИМАТСКИ БИЛЕТ“ ЗА ЦЕЛИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ, ДНЕВНА КАРТА ЧИНИ ТРИ ЕВРА