ПЕСНАТА „ЛЕСНО“ Ѝ ЈА ПОСВЕТИВ НА СОПРУГАТА БИЛЈАНА, ВЕЛИ КОМПОЗИТОРОТ АЛЕКСАНДАР МАСЕВСКИ