Билјана Црвенковска

Таг
2Вести

ЈАС НЕ СУМ БИБИ ОД „БИБИ И БОБИ“, ЈАС СУМ ДЕТЕТО ОД „ЧУДНА ШУМА“, ВЕЛИ БИЛЈАНА ЦРВЕНКОВСКА, АВТОРКА НА КНИГИ ЗА ДЕЦА

„БИБИЛЕНД“ ЌЕ ГИ УЧИ ДЕЦАТА ДА ГО САКААТ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК