БИМАС

Таг
3Вести

ЗОРАН КАРДУЛА НЀ ВРАТИ ВО ЕДНО УБАВО ВРЕМЕ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА СО АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ НА СПОМЕНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ

БИЕНАЛЕТО НА МАКЕДОНСКА АРХИТЕКТУРА СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ