биполарно пореметување

Таг
2Вести

СЕЛЕНА ГОМЕС ОТКРИ ДЕКА СТРАДА ОД БИПОЛАРНО ПОРЕМЕТУВАЊЕ

МАРАЈА КЕРИ КОНЕЧНО ПРОГОВОРИ ЗА БОРБАТА СО БИПОЛАРНО ПОРЕМЕТУВАЊЕ