Бирмингем

Таг
4Вести

ВО БИРМИНГЕМ СЕ ПОДГОТВУВА ПРВИОТ ХЕВИ МЕТАЛ БАЛЕТ ИНСПИРИРАН ОД „БЛЕК САБАТ“

ХИТ СЕРИЈАТА „ПИКИ БЛАЈНДЕРС“ ЗАВРШУВА СО ШЕСТАТА СЕЗОНА

И БИРМИНГЕМ ЌАРУВА ОД „ТЕЛЕВИЗИСКИОТ ТУРИЗАМ“, ВО ГРАДОТ НАГРНАА ФАНОВИТЕ НА „ЖИЛЕТИТЕ ОД БИРМИНГЕМ“