бизон

Таг
2Вести

СПАСЕНИ ОД ИСТРЕБУВАЊЕ, БИЗОНИТЕ СЕ ВРАТИЈА ВО РОМАНСКИТЕ ПЛАНИНИ ПО 200 ГОДИНИ

БИЗОНИ СЕ ВРАЌААТ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ЗА ПРВПАТ ПО 6.000 ГОДИНИ