Благој Веселинов

Таг
4Вести

НАРОДОТ САКА КРВ, А ИГНОРИРА ШТО ЌЕ СТАНЕМЕ ГАСНА КОМОРА ЗА БРЗО ВРЕМЕ, ВЕЛИ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „БЕСАЧИ“ ВО МНТ

ОВА Е НЕПОВТОРЛИВО ЧУВСТВО – БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЅВЕЗДА ВО ПОДЕМ НА БЕРЛИНАЛЕ

БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ И НОВИОТ ФИЛМ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ДОАЃААТ ПО НАГРАДИ НА БЕРЛИНАЛЕ

ЅВЕЗДАТА НА „ИСЦЕЛИТЕЛ“ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ ИЗБРАН МЕЃУ ДЕСЕТТЕ ЕВРОПСКИ АКТЕРИ ВО ПОДЕМ