Благоја Варошанец

Таг
2Вести

СКУЛПТУРИТЕ ВО ГРАДСКИ ПАРК МЕ НОСАТ ВО ДРУГО ВРЕМЕ – БЛАГОЈА ВАРОШАНЕЦ ОНЛАЈН ГИ ОТКРИВА „ТАЈНИТЕ МЕСТА НА СКОПЈЕ“

ЛИКОВНИТЕ КРИТИЧАРИ ГО НАГРАДИЈА КУСТОСОТ ВАРОШАНЕЦ ЗА ПРОЕКТОТ „ТАЈНИТЕ МЕСТА НА СКОПЈЕ“